f

Vier de feestdagen met het Kerstmenu van Marley Spoon.

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent naast cadeau’s ook heel veel lekker eten met elkaar. Speciaal voor kerst en oud & nieuw zijn er weer tal van speciale kerstmenu's en feestmenu’s te krijgen.

Ook de maaltijdboxen doen hier weer goed aan mee en hebben naast hun standaard altijd te krijgen foodbox weer speciale kerst en gourmet boxen op het menu gezet. Zo kun je bij HelloFresh weer de kerstbox en een gourmetbox bestellen en heeft ook Albert Heijn een gourmetbox en een speciale 3-gangen diner box voor de feestdagen bedacht.

Geen aparte kerstbox, maar Mix & Match

Marley Spoon is net als bovengenoemde maaltijdbox verkopers een van de betere die al langere tijd meegaan in deze vernieuwende markt. Toch pakt Marley Spoon het iets je anders aan als de meeste en weten ze elke keer weer de mensen te verrassen met hun eigenwijze maar unieke en vernieuwende aanpak.

Marley Spoon doet namelijk helemaal niet aan een aparte kerstbox. Maar houdt het liever praktisch en simpel. Je kunt namelijk wel gewoon een kerstbox bestellen maar die zul je dan zelf moeten samenstellen zoals je dat ook met hun standaard maaltijdbox doet.

Er is verder weinig verschil alleen dat Marley Spoon speciale kerst gerechten aanbiedt waar je vervolgens zelf uit kunt kiezen. Daarom wordt het het Mix & Match menu genoemd.

Wat is het Marley Spoon Mix & Match menu?

In feite is dit dus de kerstbox / feestbox van Marley Spoon. Het is een 3-gangenmenu dat je van 2 tot 12 personen kunt bestellen.

De speciaal ontwikkelde gerechten die je kunt kiezen zijn onder andere: Een romige pompoensoep, gebakken camembert. Gegrilde kippendij en friet, gestoofde wild worstjes, een winterse pastei met salade en pompoenrisotto met kastanjes.

Deze gerechten kun je vervolgens zelf kiezen in de weken voorafgaand aan deze feestdagen. De box zal op 21 december worden bezorgd zodat je alle benodigde producten voor een heerlijke 3-gangen menu op tijd in huis hebt.

Hoe werkt het bestellen van deze foodbox?

Op deze website wordt haarfijn uitgelegd wat Marley Spoon precies is, hoe het werkt en zelfs hoe je deze met 25,- kunt bestellen. Iets dat bij de andere aanbieders niet kan bij de kerstboxen. Kijk op deze website voor meer informatie:

https://www.maaltijdbox-vergelijken.nl/kortingscode-marley-spoon/

Waarom een foodbox met kerst?

Juist met deze dagen ben je veel tijd kwijt aan het koken van een uitgebreid gangen diner voor de hele familie. Met de maaltijdbox van Marley Spoon of die van Allerhande, HelloFresh of zelfs Ekomenu kun je een hoop tijd besparen.

De gerechten en maaltijden worden al bedacht, en is het voor jou alleen een kwestie van de maaltijdbox met de lekkerste kerstgerechten kiezen. Met de duidelijke instructies zet je super snel een compleet diner voor een groot aantal mensen op tafel zonder dat je daar te lang mee bezig bent.

Zo hou je genoeg tijd over om juist met deze gezellige dagen van de mensen om je heen te genieten in plaats van kookstress te hebben.

kippenpoten uit de oven met cirtroen